Környezetünk színes festményekben - Müller Katalin kiállítása

Környezetünk színes festményekben - Müller Katalin kiállítása
2022.07.30.

Müller Katalin Balatonhoz fűződő rajongása gyerekkorából származik, mikor szünidőben élvezte a magyar tengert, mint városi lány az egyszerű, "mezítlábas" falusi életet, a szalmakazal tetején csodálva a világot. Most már a családdal, unokákkal együtt varázsolja el a Balaton és az itt tapasztalható kulturális élet. Ő mega pedig képeivel a KKKA KÉPZŐMŰVÉSZETI KLUB látogatóit.

 

 

 

 

 

 

S hogyan került a festészet az életébe? Családjában él egy híres festő – a nemrégiben elhunyt - Méhes László, aki 1992-ben képzőművészeti magániskolát alapított Torcyban.

Müller Katalin hitvallása szerint a festészethez az kell, hogy legyen az emberben tehetséggel párosuló szenvedély. Ahogy a muzsikáláshoz is, hiszen gyerekkora óta hegedül, de abból is széles palettán, Bachot, Vivaldit, Elton Johnt, John Denvert, Beatlest. Pont ezt a sokszínűséget szeretné megmutatni képeivel is.

A művésznek már több kiállítása is volt Ausztriában, de a Balaton-felvidéken ez lesz az első, mindez a Kőfeszt berkein belül, ahol minden program ingyenes, és ez alól nem kivétel ez a kiállítás sem.

16591702961621333_800x600

A kiállítást 2022. augusztus 2-án 18 órakor a Káli Kövek Közhasznú Alapítvány munkatársa, Szupkai Gábor nyitja meg.

Helyszín: Szentbékkálla Kultúrház, Kossuth utca 31.

A tárlat a Káli Kövek Közhasznú Alapítvány szervezésében és a Veszprém-Balaton 2023 EKF támogatásával jött létre.

A kiállítás augusztus 1. és augusztus 31. között tekinthető meg. A belépés díjtalan.

Vissza
Támogató: